УКРАЇНА

Міжнародний онлайн захід для морського сектору – «Virtual MariMatch 2020»
2-4 вересня 2020 року

В період з 2 по 4 вересня 2020 року, за участі Enterprise Europe Network Ukraine відбувся триденний міжнародний онлайн B2B захід «Virtual MariMatch 2020» для представників морської галузі європейських країн. Захід був організований завдяки співпраці учасників Enterprise Europe Network Sector Group Maritime Industry and Services.

В заході взяли участь 456 представників компаній, що працюють у морській галузі з більш ніж 40 країн світу. Завдяки підтримки Інституту фізики НАНУ, координатора консорціуму EEN-Ukraine, та учасника міжнародної сектор групи Морської індустрії та послуг, в заході взяли учать 6 компаній з України, які протягом заходу провели 21 онлайн зустрічі з потенційними міжнародними партерами. Після однієї із таких зустрічей українська компанія «Інтелектуальні Морські Технології» та Бременський Університет домовились про подальшу співпрацю між собою. Також Консорціум EEN-Ukraine отримав схвальні відгуки від інших українських учасників заходу, які мали змогу обмінятись професійним досвідом, дізнатись про світові тренди та перспективи ринку, а також налагодити міжнародну ділову та технологічну співпрацю.

Якщо Ви бажаєте прийняти участь у EEN заходах, звертайтесь до експертів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com