УКРАЇНА

Textile Connect 2020 – Virtual Matchmarking
4 – 8 травня 2020 року

Бажання українських компаній експортувати не зупинить жоден вірус.

З 4 по 8 травня 2020 року на спеціалізованій EEN платформі відбувся міжнародний онлайн захід Textile Connect 2020 – Virtual Matchmarking.

Textile Connect 2020 об’єднала компанії та дизайнерів, які шукають партнерів серед виробників, постачальників в текстильній та взуттєвій промисловості. Вона допомагає українським підприємствам знаходити нових партнерів, обмінюватися досвідом з провідними міжнародними компаніями та дає можливість слідкувати за тенденціями ринку та знайомитись з технологічними інноваціями в легкій промисловості.

Три партнери консорціуму EEN-Ukraine Торгово-Промислова Палата України, Офіс з просування експорту України та Нова Інтернаціональна Корпорація виступили співорганізаторами заходу. Під час заходу пройшли віртуальні В2В зустрічі між українськими підприємствами легкої промисловості та європейськими виробниками, дизайнерами та постачальниками тканин, аксесуарів, одягу, взуття та обладнання.

Загалом, у заході взяли участь понад 500 учасників зі всього світу, серед яких 30 українських компаній та учасники кластеру легкої промисловості Чернігівщини.

Якшо Ви зацікавлені взяти участь у міжнародних заходах, які організовує Enterprise Europe Network підписуйтесь на розсилку за посиланням