УКРАЇНА

Міжнародний тренінг від Академії IMP3rove у м. Мадрід, Іспанія
5-6 березня 2019 року

З 5 по 6 березня 2019 року у Мадриді відбувся міжнародний тренінг “Action Plan Development”, що проводить Європейська академія з управління інноваціями IMP3rove Academy - European Innovation Management для своїх консультантів. IMP3rove Academy визначена Європейскої комісією, як провідна організація, що надає послуги з інноваційного менеджменту та управління інноваціями. Завдяки цілісному підходу з управління інноваціями, комплексним пропозиціям та глобальній мережі, IMP3rove встановили стандарт для оцінки управління інноваціями і відповідних допоміжних послуг.

Від консорціуму EEN-Ukraine, тренінг відвідала консультант Академії IMP³rove Наталія Скічко. Тренінг був спрямований на обмін досвідом між європейськими країнами щодо оцінки можливостей управління інноваціями між консультантами Академії IMP³rove. Під час дводенного практичного тренінгу консультанти провели групову роботу з вивчення та інтерпретації бенчмаркетгових звітів IMP³rove. Завдяки роботі консультантів IMP³rove та керівника тренінг-курсу Лізі Берлі практикум допоміг учасникам курсу навчитись знаходити структуровані рішення для розробки ефективного плану подальших дій та створювати переконливі презентації для своїх клієнтів.

Нагадуємо, що українські МСП мають можливість на безкоштовній основі оцінити рівень розвитку інноваційного потенціалу свого підприємства та отримати бенчмаркенговий звіт та сертифікат від Європейської академії з управління інноваціями. 

Скористайтесь цим сучасним інструментом дізнатись більше про свої інноваційні можливості!