УКРАЇНА

«Інноваційний пікнік-2017» буде проведено у Чернівцях
24 серпня 2017

Мета проекту: популяризація та публічне освітлення інноваційних розробок з найрізноманітніших сфер життя та заохочення молоді до саморозвитку та розкриття власного потенціалу.

«Інноваційний пікнік-2017» - це можливість предметно ознайомитись та побачити на власні очі інноваційний потенціал західного регіону України та інших.

Місце проведення заходу: захід відбудеться на площі навпроти головного корпусу Чернівецького Національного університету ім. Юрія Федьковича., де будуть встановлені та облаштовані стаціонарні презентаційні місця на яких представники інноваційних компаній зможуть продемонструвати свої розробки в області нанотехнологій та наноматеріалів, а також суміжних напрямків. Будуть також присутні представники провідних наукових відділів України зі своїми новітніми розробками, користь та необхідність яких приверне увагу як дітей, так і дорослих. Варто звернути увагу, що на заході будуть присутні представники підприємств України, діяльність яких націлена на виробництво високотехнологічної продукції, із світовим визнанням.

Проектом передбачено: різноманіття дій задля сприяння розвитку молоді, а саме: масові науково-популярні та цікаві відео-матеріали про нанотехнології в Україні, шляхи та перспективи їх подальшого розвитку, а також бесіди з метою обміну ідеями та досвідом.

Деталі на офіційному сайті події.