УКРАЇНА

Відвідування навчання в IMP³ rove Академії
26 липня 2017

Координатор Консорціуму EEN - Ukraine та керівник відділу міжнародної наукової та інноваційної співпраці, трансферу технологій та захисту інтелектуальної власності Інституту фізики НАН України д-р Олена Фесенко та експерт Консорціуму EEN - Ukraine, науковий співробітник д-р Оксана Будник з Інституту фізики НАН України відвідали Європейську академію управління інноваціями (IMP³rove) у Дюссельдорфі (Німеччина), яка пропонує послуги з підтримки інноваційного менеджменту в глобальному масштабі. Навчання побудовано на впровадженні нового цілісного підходу до управління інноваціями, комплексними послугами та глобальною мережею, встановлює стандарти для оцінки інноваційного менеджменту та відповідних служб підтримки.

IMP³rove Академія – це Європейська академія управління інноваціями, яка пропонує систематичну підготовку та сертифікацію в галузі управління інноваціями.

IMP³rove сприймається по всьому світу як центр знань, який постійно і суттєво сприяє достатку та конкурентоспроможності в Європі та за її межами. Це бачення базується на цілісному підході до управління інноваціями, оцінці інноваційного менеджменту та навчає опрацюванню унікальних баз даних, користуючись міжнародними мережами. Їх систематичні навчальні та сертифікаційні схеми, консультаційні та допоміжні служби в галузі управління інноваціями та розширені дослідження поліпшують менеджмент та управлянні інноваціями в організаціях.

Завданням курсу «Вступ до методу IMP³rove» було поглиблене розуміння інноваційного менеджменту у відповідності до європейських стандартів, ефективної підтримки підприємств в оцінці інноваційного менеджменту, розробці заходів щодо вдосконаленнь, заснованих на результатах порівняльного аналізу, впровадженні звітів з IMP³rove оцінки для створення додаткових робочих можливостей для налагодження плідної взаємодії.

Вміст навчального курсу складався з: цілісного підходу IMP³rove до інноваційного менеджменту, підходу IMP³rove та еталонного аналізу, розгляду платформи IMP³rove та послуг для постачальників професійної підтримки, підготовки до успішного семінару з комунікацій IMP³rove Feedback з клієнтами.

Хочеться висловити щиру вдячність за надану увагу, розуміння, глибокий професіоналізм та постійну допомогу у навчанні Др.Мартіну Руперту, керуючому директору Європейської інноваційної академії менеджменту IMP³rove EWIV та співробітникам Академії.