УКРАЇНА

Віртуальний брокерський захід II Solar Energy Business Mixer
16-17 лютого 2021 року

16-17 лютого 2021року за підтримки Консорціуму EEN-Ukraine та Інституту фізики НАН України відбувся віртуальний брокерський захід - II Solar Energy Business Mixer, який присвячений розвитку альтернативних форм енергетики. У b2b зустрічах заходу брали участь організації, що залучені у сфері реалізації сонячної енергетики: постачальники комплектуючих сонячних електростанцій; енергосервісні компанії, що залучені в обслуговуванні та будівництві електростанцій; проєктні інститути та наукові підрозділи, які займаються розробкою фотоелектричних модульних систем, акумуляторів тощо.

У заході взяли участь понад 100 учасників з 20 країн світу, в тому числі 5 українських компаній, які беруть участь у впровадженні зеленої енергетики. Українські учасники мали змогу відвідати 11 b2b зустрічей, щоб знайти потенційних партнерів для подальшої співпраці. Загалом, під час зустрічей учасники мали змогу презентувати свою продукцію та професійні рішення, поділитися досвідом, дізнатись про європейські тенденції та перспективи ринку, а також налагодити міжнародне ділове та технологічне співробітництво.

Якщо Ви бажаєте прийняти участь у EEN заходах, звертайтесь до експертів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com