УКРАЇНА

Міжнародний онлайн захід «Smart Manufacturing Matchmaking 2020»
18-30 листопада 2020 року

В період з 18 по 30 листопада 2020 року за участі Enterprise Europe Network Ukraine відбувся міжнародний онлайн B2B захід для представників смарт виробництва та промисловості 4.0 «Smart Manufacturing Matchmaking 2020».

«Smart Manufacturing Matchmaking 2020» це можливість зустрітися з науковцями, дослідниками та менеджерами компанії, які працюють в сфері інтелектуального виробництва та промисловості 4.0. Це також гарна можливість залишатися в курсі останніх передових технологій, інновацій, нових заявок від малого і середнього бізнесу, а також технічних проблем, з якими стикаються великими компаніями.

В заході взяли участь 598 представників галузі 4.0 та смарт виробництва з більш ніж 50 країн світу. Завдяки злагодженій роботі партнерів консорціуму EEN-Ukraine, а саме Інституту фізики НАНУ, Офісу з просування експорту України, Нової Інтернаціональної Корпорації та Університету ім. Т.Г. Шевченка, в заході взяли учать 32 компанії з України, які протягом заходу провели 20 онлайн зустрічей з потенційними міжнародними партерами. Учасники заходу мали змогу обмінятись професійним досвідом, дізнатись про світові тренди та перспективи ринку, а також налагодити міжнародну ділову та технологічну співпрацю.

Якщо Ви бажаєте прийняти участь у EEN заходах, звертайтесь до експертів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com