УКРАЇНА

Міжнародний онлайн захід «Virtual MariMatch Odessa 2020»
27-28 жовтня 2020 року

Впродовж 27-28 жовтня 2020 року відбувся міжнародний онлайн b2b захід Virtual BE MariMatch Odessa 2020, організатором якого виступили партнери Enterprise Europe Network Ukraine.

Захід зібрав 69 представників сектору морської індустрії з більш ніж 20 країн світу. За підтримки EEN-Ukraine та Українського морського кластеру у заході взяли участь 33 українські компанії, а саме представники інвестиційних, логістичних, інжирінгових послуг, суднобудівні та судноремонтні заводи та компанії, що розробляють інтелектуальні морські технології та IT рішення для міжнародних компаній морського сектору.

Протягом двох днів представниками українського бізнесу було проведено більш ніж 30 зустрічей з потенційними міжнародними діловими партнерами, під час яких була можливість презентувати свою продукцію, обмінятись професійним досвідом, а також започаткувати майбутнє співробітництво.

EEN-Ukraine вперше став організатором міжнародного заходу у сфері морської індустрії та послуг. Ми сподіваємось, що нові контакти та обмін досвідом, який отримали українські компанії призведуть до їх подальшої довготривалої співпраці з іноземними колегами, а захід стане щорічним оскільки отримав схвальні відгуки від його учасників.

Якщо Ви бажаєте прийняти участь у EEN заходах, звертайтесь до експертів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com