УКРАЇНА

Онлайн-тренінг “Enterprise Europe Network – безкоштовна платформа пошуку партнерів”
17 червня 2020 року

17 червня відбувся онлайн-тренінг на тему: “Enterprise Europe Network – безкоштовна платформа пошуку партнерів”, який було організовано для членів Української асоціації деревообробного обладнання (УАДО).

Під час тренінгу Alina Strilets, експертка мережі EEN з Офісу просування експорту України, розповіла про тонкощі користування онлайн інструментами платформи Enterprise Europe Network та про перші кроки на шляху до експорту за допомогою мережі.

Вона детально розповіла про реєстрацію в мережі EEN, оскільки це найперший крок для подальшого користування мережею. Корисним було дізнатися, що український виробник може налаштувати розсилку необхідних запитів та взагалі самостійно знайти замовників у базі з 66 країн-учасниць мережі. Також компанії отримали інформацію по запланованим онлайн заходам, де Установа долучилася у якості співорганізатора.

Наступним кроком до пошуку партнерів є створення успішного профілю компанії. Цьому розділу було присвячено чимало часу тренінгу з поясненням кожного поля та лайфхаками по їх заповненню.

Після закінчення тренінгу члени асоціації мали змогу задати питання та отримали презентацію для більш детального ознайомлення.