УКРАЇНА

«Інновації в сфері навколишнього середовища, енергетики та циркулярної економіки» - B2Match захід
4 - 5 травня 2020 року.

Нинішня ситуація ставить перед нами складні завдання і в той же час відкриває можливості для нових шляхів. Партнерський захід спочатку планувалося провести на IFAT, провідної світової виставці з управління водними ресурсами, каналізацією, відходами і сировиною, в Мюнхені.

Оскільки ярмарок IFAT було відкладено до 7-11 вересня 2020 року, брокерській захід був віртуальним і зустрічі проходили в режимі онлайн через B2Match 4 і 5 травня 2020 року. Учасники планували віртуальні зустрічі за допомогою інструменту відеоконференції.

Цей брокерській захід, організований в рамках мережі Enterprise Europe Network, об'єднав більше 600 компаній та дослідницьких організації з Європи і всього світу для встановлення нових контактів для бізнесу, технічного співробітництва та НДДКР.

Партнер консорціуму EEN-Ukraine НОВА ІНТЕРНАЦІОНАЛЬНА КОРПОРАЦІЯ виступив співорганізатором заходу та надав консультаційну підтримку 6 українським компаніям, які зареєструвались на спеціалізованій b2match платформі та взяли участь у події. Українськи учасники презентували дуже цікаві та якісні проекти у сфері переробки відходів, відновлюваної енергії та енергоефективності.

Було проведено 13 ділових онлайн зустрічей, про які учасники дали позитивні відгуки, відмітив зокрема і зручний формат події.