УКРАЇНА

Брокерський захід HTH Styria Pitch & Partner 2020
11 грудня 2019 року

27 та 28 січня 2020 року у м. Грац, Австрія відбувся міжнародний інноваційний захід «Health Tech Hub Styria». Захід відбувається щороку та націлений на співпрацю науки та бізнесу, пошуку партнерів та інвесторів.

Мета брокерського заходу HTH Styria Pitch & Partner 2020 полягає у тому, щоб побудувати сильну мережу, яка сприяє інноваціям та допомогає обмінюватись досвідом серед представників у сфері трансферу технологій, наукової діяльності, промисловості, а також інноваційних стартапів на ранніх стадіях розвитку в області технологій охорони здоров'я і галузі біологічних наук.

Консорціум EEN-Ukraine виступив співорганізатором заходу та підтримав шість українських компаній, які зареєструвались на спеціалізованій b2b платформі https://www.hth-styria.com/ та взяли участь у події. Завдяки реєстрації на онлайн платформі, представники компаній отримали можливість взяти участь у заздалегідь запланованих b2b зустрічах з потенційними бізнес-партнерами та отримати консультаційну підтримку від координарота консорціуму EEN-Ukraine Олени Фесенко.

Нагадуємо, щоб взяти участь в міжнародних заходах, які організовує Enterprise Europe Network треба підписатись на розсилку на сайті https://een.ec.europa.eu та слідкувати за новинами на нашій сторінці FB https://www.facebook.com/EEN.Ukraine/.