УКРАЇНА

Брокерський захід у Дюсельдорфі «Healthcare 2019»
18-20 листопада 2019 року

Впродовж з 18 по 20 листопада 2019 року у м. Дюсельдорфі, під час міжнародної виставки для медичного сектору «MEDICA 2019» відбувся брокерський захід в якому взяли участь 318 компаній з 35 країн світу.

«MEDICA 2019» це щорічний захід, який проходить вже 20 років у Німеччині. Кожного року захід збирає інноваційні підприємства, стартапи та науково-дослідницькі  інститути з усього світу, які шукають партнерів у Європі та за її межами для розробки, виробництва та партнерських відносин.

Консорціум EEN-Ukraine виступив співорганізатором заходу та підтримав 2 українські компанії, які зареєструвались на спеціалізованій b2b платформі https://medica2019.b2match.io/ та взяли участь у події. Завдяки реєстрації на онлайн платформі, представники компаній отримали можливість взяти участь у заздалегідь запланованих b2b зустрічах з потенційними бізнес-партнерами та отримати консультаційну підтримку від координарота консорціуму EEN-Ukraine Олени Фесенко.

Також цього року на виставці був представлений колективний стенд українських компаній, які виробляють хірургічну продукцію, стартап, що розробив пристрій для відновлення зв’язок та приватна клініка, яка проводить операції на серці та ін.

Нагадуємо, щоб взяти участь в міжнародних заходах, які організовує Enterprise_Europe_Network треба підписатись на розсилку на сайті https://een.ec.europa.eu та слідкувати за новинами на нашій сторінці FB https://www.facebook.com/EEN.Ukraine/.