УКРАЇНА

Інформаційний день у м. Луцьк «Участь у європейських торговельних форумах і виставках: можливості для українського бізнесу»
12 листопада 2019 року

12 листопада 2019 року у м. Луцьк відбувся семінар на тему «Участь у європейських торговельних форумах і виставках: можливості для українського бізнесу» організованого Internews Ukraine в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС в Україні.

У семінарі взяло участь близько 20 представників МСБ Волинської області. Учасники мали можливість отримати теоретичні та практичні поради про результативне промотування свого бізнесу в ЄС, дізнатись як підприємцю обрати захід та використати його собі на користь.

Представник консорціуму EEN-Ukraine, експерт Наталія Скічко розповіла про онлайн платформу мережі EEN та можливості просування товарів і послуг в цій системі

Спікери заходу:

  • НАТАЛІЯ СКІЧКО, експерт Enterprise Europe Network-Ukraine детально розповіла про «Календар EEN та підпримку інновацій, Просування товарів і послуг в системі EEN»
  • СЕРГІЙ КОЗІН, віце-президент представництва Міжнародної торгової палати в Україні (ICC Ukraine) з питань публічно-приватного партнерства та взаємодії з органами влади, розповів «Як підприємцю обрати захід для результативного промотування свого бізнесу»
  • ЮЛІЯ ОЛІМПІЮК, заступник начальника відділу зовнішніх зв’язків Волинської торгово-промислової палати поділилася «Практичними порадами участі в міжнародних торговельних виставках в ЄС»
  • СЕРГІЙ ЧУРІКОВ, директор будівельної компанії «Європейський стандарт-Україна» розповів про свій досвід «Участі у міжнародних виставкових заходах»