УКРАЇНА

Брокерський захід та участь української делегації в міжнародній виставці «Europort 2019»
5-8 листопада 2019 року

З 5 по 8 листопада 2019 року у м. Ротердам, Нідерланди, відбулась міжнародна виставка у сфері морського сектору «Europort 2019».

"Europort 2019" це бізнес центр морського сектору де представлені сучасні кораблі та інноваційні рішення, які сприяють вдосконаленю роботи морського індустрії.

Консорціум EEN-Ukraine став співорганізатором українського павільйону та підтримав дванадцять українських підприємств, які взяли участь у місії компаній.

Окрім роботи компаній в українському павільйоні, 6 та 7 листопада пройшов 2 денний брокерський захід "MariMatch Europort 2019", в якому зареєструвались 140 компаній з 23 країн світу, серед яких і представники українських підприємств. Завдяки b2b зустрічам компанії мали можливість отримати нові бізнес-контакти та налагодити відносини для подальшого партнерства.

Також в українському павільйоні працював стенд консорціуму EEN-Ukraine, на якому працювала експерт мережі Наталія Скічко. Вона розповідала зацікавленим європейським компаніям про можливості Європейської мережі підприємств, а також дала інтерв’ю кореспонденту онлайн порталу Укрінформ.

Сподіваємось, що українські компанії отримали максимум переваг від участі у виставці та заходах, які були організовані мережею EEN.