УКРАЇНА

Брокерський захід у Варшаві в рамках міжнародного форуму «Horizon 2020»
9 жовтня 2019 року

9 жовтня 2019 року у Варшаві, під час міжнародного форуму «Horizon 2020 for the Circular Economy & Transforming Industry (#CETI_H2020)» відбувся брокерський захід у якому взяли участь 149 представників різних організацій та університетів з 26 країн Європи. Під час заходу було проведено понад 400 b2b зустрічей. Брокерський захід відбувся за підтримки Enterprise Europe Network у співпраці з Centre for Innovation and Technology Transfer Management of Warsaw University of Technology.

«Horizon 2020 for the Circular Economy & Transforming Industry» це міжнародний захід на якому інноваційні компанії та дослідники з різних країн світу представляли свої дослідження для потенційних партнерів з метою подачі спільних наукових проектів у сфері кругової економіки для Horizon 2020. Захід відбувся вже втретє, аналогічні брокерські заходи були вже організовані в Мюнхені (2017) та Бірмінгемі (2018).

Консорціум EEN-Ukraine виступив співорганізатором заходу та підтримав 4 українські компанії, які зареєструвались на спеціалізованій b2b платформі https://ceti-h2020.b2match.io та взяли участь у події. Українські компанії взяли участь у b2b зустрічах та отримали консультаційну підтримку від експерта консорціуму EEN-Ukraine Ірини Новікової.

Нагадуємо, щоб взяти участь в міжнародних заходах, які організовує Enterprise Europe Network треба підписатись на розсилку на сайті https://een.ec.europa.eu та слідкувати за новинами на нашій сторінці FB.