УКРАЇНА

Бізнес-місія в рамках міжнародного форуму «MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019».
1 жовтня 2019 року

1 жовтня 2019 року у Відні, під час міжнародного форуму «MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019» відбувся брокерський захід в якому взяли взяли участь 280 компаній з 43 країн світу та було проведено 1354 бізне-зустрічі. Захід відбувся за підтримки Enterprise Europe Network у співпраці з Advantage Austria.

«MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019» це щорічний захід на якому австрійські виробники продуктів харчування та напоїв представили свою продукцію для потенційних покупців з усього світу.

Консорціум EEN-Ukraine виступив співорганізатором заходу та підтримав 6 українських компаній, які зареєструвались на спеціалізованій b2b платформі https://food2019.b2match.io/ та взяли участь у події. Завдяки реєстрації на онлайн платформі, представники компаній отримали можливість взяти участь у заздалегідь запланованих b2b зустрічах з потенційними бізнес-партнерами та отримати консультаційну підтримку від представника експерта консорціуму #EEN_Ukraine Наталії Скічко.

Нагадуємо, щоб взяти участь в міжнародних заходах, які організовує #Enterprise_Europe_Network треба підписатись на розсилку на сайті https://een.ec.europa.eu та слідкувати за новинами на нашій сторінці FB.

Сподіваємось на плідну співпрацю українських делегатів з європейськими постачальниками.