УКРАЇНА

Бізнес-місія в рамках міжнародної виставки «IFA MEET&MATCH 2019»
6-11 вересня 2019 року

З 6 по 11 вересня 2019 року у м. Берлін відбулася щорічна міжнародна виставка побутової електроніки і техніки «IFA MEET&MATCH 2019» в якій взяли біль ніж 100 країн світу.

IFA 2019 це щорічна провідна міжнародна виставка електроніки. Виставка надає широкі можливості для пошуку нових бізнес-партнерів, технологій або дослідників.

В рамках заходу, Enterprise Europe Network організував брокерський захід, в якому взяли участь 301 учасник з 45 країн світу. Під час b2b зустрічей учасники мали можливість знайти потенційних бізнес-партнерів та домовитись про майбутню співпрацю.

У заході взяли участь 5 українських компаній, серед яких і єдиний український стартап COPRA, засновником якого є молодий фізик теоретик з Одеси Максим Чижов, який створив акустичну систему з кокосового горіха, що не лише має унікальний дизайн, але й видає до 110 дБ. 

Цьогорічний «IFA MEET&MATCH 2019» вразив кількістю інноваційних проектів та був багатий на цікаві зустрічі. Однією з яких стало знайомство координатора консорціуму EEN-Ukraine Олени Фесенко з Раулем Кройтхаузеном. Він не тільки суспільний діяч але і дивовижна людина, яка випромінює позитив і віру в себе.

Рауль Кройтхаузен активіст, засновник SOZIALHELDEN, фахівець із комунікацій та дизайну мислення. Він отримав безліч премій та нагород та створив власне ток-шоу “KRAUTHAUSEN-віч на віч”. Також він брав участь, як мультиплакатор у кінострічці “Діти утопії”, яка вийшла у 2019 році. Крім того Рауль є співзасновником інтернет-спільноти Selfpedia.de, яка створена для самодопомоги, обговорення різних запитань та порад щодо життя з обмеженими можливостями. Окрім знайомств з видатними людьми, Олена Фесенко встигла провести 12 бізнес-зустрічей та обмінялась контактами для налагодження подальшої співпраці.