УКРАЇНА

Міжнародна виставка Riga Food 2019
5 вересня 2019 року

5 вересня в рамках міжнародної виставки Riga Food 2019, яка проходила 4-7 вересня у Міжнародному виставковому центрі Kipsala (Рига, Латвія) відбувся Захід Riga Food 2019 Brokerage. Цього року захід Riga Food 2019, який визнаний одним з найкращих місць для зустрічей професіоналів харчової промисловості зібрав понад 720 міжнародних компаній харової галузі з 35 країн світу. Брокерська програма Massive B2B, яка представленна на цьому заході, організувала понад 100 заздалегідь запланованих зустрічей, що дало можливість учасникам виставки знайти нові ринки збуту своєї продукції, допомогло спланувати модернізацію бізнесу, дало змогу отримувати доступ до нових інноваційних технологій та обмінюватись досвідом з представниками харової індустрії інших країн.

#EEN_Ukraine_Consortium виступив співорганізатором заходу та підтримав 10 українських компаній, які зареєструвались на спеціалізованій платформі https://riga-food-2019-brokerage.b2match.io/: та взяли участь у події. Завдяки реєстрації на B2B платформі, представники компаній отримали можливість безкоштовно відвідати захід Riga Food 2019 Brokerage та отримати консультаційну підтримку від представника консорціуму #EEN_Ukraine Тамари Цебрієнко. Також представник #EEN_Ukraine_Consortium провела робочі зустрічі як з представниками харчової промисловості, так і з закордонними партнерами #EEN, на яких була обговорена можливість майбутньої співпраці.

Нагадуємо, щоб взяти участь в міжнародних заходах, які організовує #Enterprise_Europe_Network треба підписатись на розсилку на сайті http://www.iop.kiev.ua/~een/ та слідкувати за новинами на нашій сторінці FB. Також адреса нашої поштової скриньки – een.network.ukraine@gmail.com

Підписуйтесь на нашу сторінку FB та до зустрічі на наступних заходах!