УКРАЇНА

Інформаційний день у м. Львів «Участь у європейських торговельних форумах і виставках: можливості для українського бізнесу»
19 червня 2019 року

19 червня 2019 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка, для підприємців Львівської області відбувся семінар на тему «Участь у європейських торговельних форумах і виставках: можливості для українського бізнесу», який був організований «Internews Ukraine» в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС в Україні.

Семінар відвідали 42 учасники, що представляли малий та середній бізнес у Львівській області, а також державні та освітні установи. Учасники прослухали теоретичні та практичні поради про результативне промотування свого бізнесу в ЄС та Україні, зокрема участю у форумах та виставках. А також особливості боротьби з підробками та піратством.

Співорганізатором заходу виступив і консорціум EEN-Ukraine, експерт Єгор Слободяник, презентував інтранет портал мережі EEN та можливості просування товарів і послуг в цій системі.

Під час заходу виступили наступні спікери з презентаціями на теми:

  • Просування товарів і послуг в системі EEN, підтримка інновацій та календар EEN
    Єгор СЛОБОДЯНИК, експерт Enterprise Europe Network-Ukraine.
  • Як підприємцю обрати захід для результативного промотування свого бізнесу
    Сергій КОЗІН, віце-президент представництва Міжнародної торгової палати в Україні (ICC Ukraine) з питань публічно-приватного партнерства та взаємодії з органами влади.
  • Просвітницька кампанія «Дня боротьби з підробками і піратством в Україні»
    Вероніка БЕРЕЗАНСЬКА, координатор громадських проектів, експерт Українського альянсу по боротьбі з підробками та піратством, голова комісії з питань інтелектуальної власності ICC Ukraine.
  • Участь у європейських форумах та виставках як можливість підвищення конкурентоздатності бізнесу
    Зеновій БЕРМЕС, президент Асоціації роботодавців Львівської області.