УКРАЇНА

Brokerage Event на Мальті в рамках «Malta AI & Blockchain 2019»
23 травня 2019 року

23-24 травня 2019 року на Мальті відбувся міжнародний саміт «Malta AI & Blockchain 2019», привячений сучасним досягненням у сфері штучного інтелекту та блокчейну.

В рамках саміту, 23 травня 2019 року, Enterprise Europe Network Malta організував бінес місію, яка зібрала понад 90 міжнародний компаній даної галузі з 19 країн світу. Було організовано біля 160 заздалегідь запланованих b2b зустрічей, де компанії змогли познайомитись та налагодити зв’язки для майбутньої співпраці, а саме:

  • Визначити технологічних партнерів для розробки нових послуг та продуктів у технології штучного інтелекту та Blockchain.
  • Познайомитись з бізнес-партнерами, щоб запропонувати їм існуючі програми для штучного інтелекту та Blockchain.
  • Обмінятись знаннями шляхом спілкування з державними та приватними експертами з найсучасніших технологій.

EEN-Ukraine виступив співорганізатором заходу та підтримав 5 українських компаній, які зареєструвались на спеціалізованій платформі та взяли участь у події. Завдяки реєстрації на b2b платформі, українські компанії отримали безкоштовні квитки на захід та консультаційну підтримку від представника консорціуму EEN-Ukraine.

Предаставник консорціуму,Наталія Скічко, окрім консультаційної підтримки українських компаній, провела робочі зустрічі з закордоними партнерами проекту COSME, на яких було обговорена майбутня співпраця між консорціумами Латвії, Угорщини, Хорватії та Туреччини.