УКРАЇНА

Brokerage event в рамках 7го міжнародного торгового форуму "Live International Marketplace"
11 квітня 2019 року

11 квітня у Києві відбувся 7-й міжнародний торговий форум FMCG «Live International Marketplace-2019» організаторами якого виступили Консорціум EEN-Ukraine у співпраці з MY TRADE GROUP LLC та Литовським інноваційним центром. В рамках форуму був проведений Brokerage event де 26 компаній з 7 різних країн мали можливість провести b2b зустрічі.

Форум «LIM», що проводиться у різних європейських країнах, став одним із найкращих професійних місць для ідей, продуктів та інновацій FMCG. 

У заході приймали участь представники роздрібної торгівлі (в тому числі електронної комерції та HoReCa), виробництва, дистрибуції та інновацій, які спрямовані на розвиток бізнесу та міжнародного співробітництва.

У заході взяли участь представники Єврокомісії пані Ребека де Санчо-Майорал та Луіза Пріста. Вони виступили з вітальним словом та розповіли про можливості програми COSME. Головним їх меседжем був заклик українським МСП виходити на міжнародний рівень та використовувати європейські програми які цьому сприяють, а саме EEN та Horizon2020. Протягом заходу представники бізнесу робили короткі презентації своїх підприємств, після чого мали можливості брати участь у заздалегідь планованих b2b зустрічах.

В результаті заходу учаники отримали можливість:

  • Визначити потенційних міжнародних партнерів для майбутнього співробітництва;
  • Отримати індивідуальну програму B2B зустрічей відповідно до ваших інтересів;
  • Відкрити лідерів галузі FMCG та можливості співпраці через презентації та обговорення;
  • Обмінятися уявленнями про розвиток бізнесу FMCG;
  • Перевірити інформацію про останні інновації в галузі FMCG;
  • Представляти / вибирати нові продукти FMCG та B2B послуги.