УКРАЇНА

6-й міжнародний форум FMCG
«LIM Baltic Sea-2019» у м. Вільнюс
14 березня 2019 року

14 березня 2019 року  у м. Вільнюс відбувся 6й міжнародний b2b FMCG форум  «Live International  Marketplace Baltic Sea-2019”, який організували 99'TOPs.  В рамках форуму, консорціум EEN-Ukraine разом з литовськими партнерами EEN влаштували Місію українських компаній до Литви. Форум відкрив Посол України в Литві Яценківський Володимир Володимирович.

Метою заходу стало відновлення старих  та встановлення нових зв'язків між українськими та литовськими компаніями.  На заздалегідь організованих b2b зустрічах українські компанії мали можливість зустріти потенційних бізнес партнерів, що в подальшому приведе до плідної співпраці.

Під час форуму українські компанії мали можливість презентувати свої товари та послуги на широку аудиторію зацікавлених клієнтів. Серед учасників форуму, окрім Литви, були представники таких країн, як Данія, Фінляндія, Польша, Швеція, Латвія, Естонія та Республіка Білорусь. Всі закордонні партнери мали змогу познайомитись,  продегустувати та отримати зразки готової продукції українських виробників.

Серед топ-спікерів, які презентували свої програми були:

  1. Олена Фесенко – координатор консорціуму EEN-Ukraine. Вона розповіла про сучасні можливості для бізнесу, завдяки Європейській програмі COSME та як знайти надійних партнерів у більн ніж 60 країн Європи та світу.
  2. Максим П’ятаков – керівник «WOG Cafe». Він розповів, як потужний сетевой монобренд + ефективна операційна модель дає змогу успішно масштабувати бізнес і захоплювати нові ніші розничної торгівлі.
  3. Галина Потапчук - CEO & Founder, «99’TOPS» | Forum «LIM». Темою її виступу були останні інновації в бізнесі FMCG: кращі кейси торгівлі і виробництва від українських лідерів індустрії.

Загалом, завдяки Місії компаній та всім організаторам заходу українські підприємці отримали нові корисні зв’язки та пропозиції про майбутню співпрацю. Це і є основною метою консорціуму EEN-Ukraine.