УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

Інформаційний день: "Enterprise Europe Network (EEN) – дієвий інструмент для розвитку інноваційної діяльності та трансферу технологій"
26 червня 2018

26 червня консорціум EEN_Ukraine спільно з Українським інститутом науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) провели науково-практичний семінар для працівників УкрІНТЕІ. Захід відвідали 59 осіб за адресою вул. Антоновича, 180 у Києві.

Семінар був присвяченний Мережі Enterprise Europe (EEN), як ефективному інструменту для розвитку інноваційної діяльності та трансферу технологій.

Представник EEN_Ukraine консорціуму Швед Наталія, менеджер проектів ТОВ «НОВА ІНТЕРНАЦІОНАЛЬНА КОРПОРАЦІЯ» виступила з доповідю "Європейська мережа підприємств (EEN) є ефективним інструментом інновацій та трансферу технологій". Звіт містив вичерпну інформацію про мережу EEN, її цілі та завдання, а також ключові послуги мережі для інновацій та трансферу технологій. Особливу увагу було приділено програмі COSME та презентації мережі EEN. У представленій презентації були наведені приклади того, як інструменти мережі EEN працюють на практиці. Також обговорювались питання щодо використання інструментів мережі EEN у роботі підрозділів УкрІНТЕІ та можливості активної участі Інституту в роботі EEN.