УКРАЇНА

Brokerage Event в межах другої Економічної виставки та конференції Карпатського басейну в Будапешті
12-13 березня 2018

З 12 по 13 березня 2018 у Будапешті відбулася друга Економічна виставка та конференція Карпатського басейну. Одним із співорганізаторів конференції був Інститут Фізики Національної Академії Наук України. Ця подія стала чудовим приводом для ініціації тісної співпраці між консорціумами мережі "Підприємство Європи" у Карпатському басейні. У виставці взяли участь близько 10 українських підприємств малого та середнього бізнесу.

Дводенна виставка супроводжувалася професійними круглими столами та участями у B2B зустрічах, які були організовані мережею Enterprise Europe Network. Ця подія була багатогалузевою з основним напрямком на сільське господарство.

День 1-го Карпатського співробітництва EEN був присвячений двум основним темам:

  1. Можливі напрямки співпраці з провідними програмами ЄС;
  2. Переваги регіональної транскордонної діяльності.

Також під час виставки обговорювалися такі теми, як узгодження комунікації, узгодження порядку денного подій, обмін найкращими практиками та інформацією про ринок, обмін перспективними профілями компаній з метою максимального використання показників.

Захід був завершений підписанням Меморандуму про взаєморозуміння, який вподальшому допоможе налагодити майбутню співпрацю.