УКРАЇНА

Форум "Угода про Асоціацію з ЄС: можливості для малого та середнього бізнесу"
11 квітня 2017

11 квітня 2017 року відбувся Форум "Угода про Асоціацію з ЄС: можливості для малого та середнього бізнесу", що проходив у Чернівецькій обласній адміністрації. Форум складався з 3-х панелей.

На першій інформаційній панелі виступила Віце-Прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ковальова Олена та Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

Друга інформаційна панель була сфокусована на митне законодавство, сертифікацію, експорт.

Третя інформаційна панель була сфокусована на європейські джерела фінансування та міжнародну співпрацю. Керівник відділу міжнародної наукової та інноваційної діяльності, трансферу технологій та захисту інтелектуальної власності Інституту фізики НАН України Фесенко Олена розповіла про Enterprise Europe Network (EEN) та нові можливості для розвитку інновацій, інноваційного бізнесу та міжнародній співпраці.

Участь у заході також взяли представники Чернігівської регіональної та Донецької торгово-промислових палат, представники інноваційних підприємці, аграрії, громадську організації та журналісти.