УКРАЇНА

Візит литовських експертів до EEN-Ukraine консорціуму
13-15 березня 2018 року

З 13 по 15 березня 2018 року два EEN експерти з Литви Мантас Вілис та Арвідас Суткус працювали у Києві. Програма візиту була щільна: візитерів гостинно запросили партнери EEN-Ukraine – Консорціуму, а саме: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Торгово-промислова палата України, також були індивідуальні зустрічі з НПО "Споживач" та з представниками Інститут фізики Національної академії наук України. Разом з Координатором Консорціуму EEN-Ukraine Оленою Фесенко було проведено семінар з для всіх членів Консорціуму в КНУ. На заході було також розглянуто питання відповідності стратегії потребам EEN Ukraine, її можливостям та ресурсам, були дані рекомендацій щодо розвитку EEN-Ukraine Консорціуму, його подальшої стратегічної орієнтації.

Відбувся тренінг з Підготовки зовнішніх експертів та розповсюдження найкращого досвіду з інноваційного менеджменту.

Литовські експерти щиро ділились багаторічним досвідом роботи в EEN, провели низку плідних зустрічей з членами EEN-Ukraine консорціуму.

Партнери та члени EEN-Ukraine Консорціуму отримали цінний досвід та практичну і важливу інформацію як оптимально використовувати інструменти та можливості, які надає ЕЕN.

Дякуємо експертам з Литви за досвід та FORBIZ за фінансову підтримку запрошених експертів.