УКРАЇНА

Інформаційний день для представників бізнесу у Харкові «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі»
13 березня 2018

13 березня у Харкові в Центрі розвитку самоврядування відбувся інформаційний день для представників бізнесу «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?». Цей семінар пройшов в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», організатором виступили Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та EEN-Ukraine Консорціумом.

Серед спікерів були:

  1. Владислав Кавелін, представник EEN-Ukraine Консорціуму, молодший науковий співробітник Інституту фізики НАН України;
  2. Вадим Загарій, старший експерт реформи дерегуляції та розвитку підприємництва, Команда підтримки реформ, Міністерство економічного розвитку та торгівлі України;
  3. Тетяна Різван, заступник начальника відділу зовнішньоекономічних зв’язків Харківської Торгово-промислової палати, проектний менеджер Центру підтримки бізнесу у м. Харків;
  4. Тарас Данько, професор кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Презентація Владислава Кавеліна стосувалася EEN-Ukraine Консорціуму, його цілей та можливостей в розрізі платформи для пошуку партнерства «Enterprise Europe Network». Також була надана практична інформація як заповнювати профілі та працювати з платформою. На інформаційному дні було присутні близько 40 представників малого та середнього бізнесу. Усі доповіді викликали досить жвавий інтерес серед присутніх.