УКРАЇНА

Company Mission між українськими та італійськими компаніями
31 січня 2018 року

31 січня в Києві пройшла Company mission між українськими та італійськими компаніями в рамках офіційного візиту Міністра закордонних справ Італійської республіки Анжеліно Альфано та на базі «Українсько-італійського бізнес форуму». Співорганізаторами події виступили партнери Консорціуму EEN-Ukraine, а саме Інститут фізики НАН України, Торгово-промислова палата України, а також Посольство Італійської Республіки в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ України. Захід був націлений на налагодження співпраці між провідними компаніями обох країн.

Подія відбувалась у формі B2B зустрічей компаній виробників товарів та послуг. Було сформовано три робочі групи з представників італійських компаній, що відвідували українські підприємства згідно із галузей в яких вони працюють або мають інтерес. Загалом, в Company mission взяли участь 9 італійських компаній, які відвідали 8 українських підприємств.

В цьому заході з італійської сторони взяли участь наступні компанії: Lotti Associati SpA, Astaldi SpA, Latterie Venete, MM3 Consulting TOV, Energy Technology Srl (OCEM), VEMA SRL та інші. З української сторони прийняли участь PBG, Київський метрополітен, Укрпроммаш, Державна акціонерна компанія автомобільні дороги України, Мітродплюс, Міжнародний аеропорт Київ, 410 завод цивільної авіації та Укрпрогрестех. В рамках цих зустрічей деякі компанії досягли між собою певних домовленостей, що може в майбутньому вилитися у плідну співпрацю.