УКРАЇНА

Участь представників EEN-Ukraine у міжнародному форумі “INNOVATION MARKET”
21-24 листопада 2017

У Києві пройшов міжнародний форум “INNOVATION MARKET”, де зустрілися новатори, винахідники, виробники провідних інноваційних технологій, автори Startup-проектів з представниками підприємств – потенційними споживачами, зацікавленими в технологічному оновленні виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, експертами в різних галузях економіки, консультантами у сфері захисту інтелектуальної власності, представниками авторитетних інвестиційно-фінансових установ України та Китаю, з політичними лідерами України. Офіційний веб-сайт заходу.

У перший день заходу, 21.11.2017, о 15.30, Набіус І.А., директор компанії "Нова Інтернаціональна Корпорація", член консорціуму EEN-Україна, виступила з презентацією "Europe Enterprise Network - європейська мережа сприяння малого і середнього бізнесу, як інструмент пошуку європейських партнерів для розвитку бізнесу та трансферу технологій ВНЗ", де було детально розкрито можливості платформи EEN для малого і середнього бізнесу та переваги трансферу технологій через мережу ЕЕN.

Паралельно з міжнародним форумом проводилась: Китайсько-українська наукова виставка технологій та інновацій площею понад 2200 кв.м.

Українсько-китайський круглий стіл та Networking для молодих підприємців, Форум українсько-китайського співробітництва. Більше 80 учасників з Китаю: корпорації, компанії, науково-дослідні інститути, вищі навчальні заклади, лабораторії, постачальники обладнання тощо. Ефективність форуму посилило паралельне проведення Міжнародного Промислового Форуму 2017, в якому взяло участь близько 500 компаній з 30 країн світу. Учасники та відвідувачі Міжнародного Промислового Форуму 2017 також мали нагоду ознайомитися з інструментами мережі EEN.