УКРАЇНА

Інноваційний менеджмент
24-25 Жовтня 2017

Відтепер Європейський досвід впровадження інноваційного менеджменту став для українського бізнесу доступнішим. 24-25 жовтня у Київській торгово-промисловій палаті партнери консорціуму EEN-Ukraine пройшли тренінг та отримали новий механізм для вдосконалення роботи малих та середніх українських підприємств в контексті впровадження інноваційного менеджменту. Навчання проходило в рамках завдань проекту щодо посилення розвитку інноваційного менеджменту (Enhancing innovation management capacities). Тренінг проводив представник Європейської Академії Інноваційного Менеджменту (IMP3rove – European Innovation Management Academy) – пан Timo Hilger.

Відтепер, завдяки проекту, українська компанія, яка має намір впроваджувати інноваційний менеджмент, має можливість звернутись до представників Консорціуму EEN-Ukraine для отримання консультацій щодо використання сучасного аналітичного інструменту - Benchmarking (процес пошуку стандартного чи еталонного економічно ефективнішого підприємства-конкурента з метою порівняння із власним та переймання його найкращих методів роботи).

Benchmarking платформа потребує багатьох кількісних та якісних показників від SMEs, але за рахунок порівняння по двом категоріям (середні та топ показники компаній в цій галузі) наглядно підкреслює слабкі сторони, які в свою чергу детально розписані в звіті, що генерує ця платформа. Тому на основі цього звіту представник EEN може запропонувати шляхи для покращення інноваційного стану компанії. Послуга надасть можливість досліджувати та оцінювати організацію, порівнювати компанію з кращими підприємствами у своїй профільній групі та отримувати консультаційні поради щодо вдосконалення систем та методів роботи.