УКРАЇНА

Міжнародна нарада партнерів Консорціуму EEN
27 липня 2017

27.07.17 була проведена Міжнародна нарада партнерів Консорціуму EEN в Дюссельдорфі (Німеччина) за організаційним сприянням та підтримкою д-ра Мартіна Руперта, керуючого директора IMP³rove Європейської академії управління інноваціями EWIV. У заході взяли участь Координатор Консорціуму EEN-Україна д-р Олена Фесенко та член Консорціуму EEN-Україна д-р Оксана Будник, керівник проектів Сабріна Водріх та консультант Бернд Мейєр від компанії ZENIT GmbH та д-р Мартін Руперт.

Українським учасникам було приємно зустрітися з EEN колегами з Німеччини та обговорити багато питань, пов'язаних із широким спектром EEN послуг, отримати поради щодо організації EEN заходів і стати більш знайомими з практикою застосування нового цілісного підходу до управління інноваціями та побудови глобальної мережі. Представники EEN з Німеччини надали практичні приклади щодо стандартів оцінки інноваційного менеджменту та відповідних сервісів підтримки.

Ця подія була важливою для розбудови діючої EEN мережі, побудови планів на майбутнє, співпраці та обміну кращим досвідом між українськими та німецькими партнерами Консорціуму EEN.