УКРАЇНА

У Торгово-промисловій палаті України відбувся навчальний семінар-тренінг з EEN
27 листопада 2015

27 листопада 2015 року в Торгово-промисловій палаті України відбувся навчальний семінар-тренінг з EEN. Організатор семінару – Консорціум EEN-Ukraine, координатором якого є Інститут фізики Національної академії наук України.

До початку семінару відбулася зустріч представників Консорціуму із представником Єврокомісії - Dorota Przyludzka. По закінченню зустрічі представник Єврокомісії зауважила, що Єврокомісія цілком задоволена діяльністю Консорціуму EEN-Ukraine, та що Партнери Консорціуму вживають усіх необхідних заходів для ефективного співробітництва.

Семінар розпочала представник Європейської Комісії Dorota Przyludzka. ЇЇ виступ був присвячений загальній інформації щодо EEN та COSME.

Загальну інформацію про мережу EEN, про інструменти та можливості, які EEN пропонує учасникам мережі різних країн, про роботу із системою та основні її функції розповіла Координатор Консорціуму EEN-Ukraine О. Фесенко.

Як заповнювати та управляти запитами, а також як висловлювати зацікавленості у мережі розповів Партнер Консорціуму EEN-Ukraine М. Ушаков.

Додаткові «партнерські» інструменти розглянула Представник New international corporation в Консорціумі EEN-Ukraine О. Саган.

Також у рамках семінару виступили представники Університету:

  • Партнер Консорціуму EEN-Ukraine О. Бедюх розповів як заповнювати та управляти профілями в мережі EEN.
  • Партнер Консорціуму EEN-Ukraine М. Зенова розглянула питання участі у форумах мережі EEN.

У результаті учасники семінару отримали усю необхідну інформацію стосовно роботи з EEN, теоретичні та практичні навички, а також доступ до мережі EEN.