УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

Міжнародний тренінг від Академії IMP3rove "Процес управління життєвим циклом інновацій" у Берліні
7-8 листопада 2018 року

З 7 по 8 листопада 2018 року в Берліні відбувся міжнародний тренінг “Процес управління життєвим циклом інновацій”, що проводить Європейська академія з управління інноваціями, IMP3rove - European Innovation Management Academy, для своїх консультантів. Ця організація визначена Європейскої комісією, як провідна організація, що надає послуги з інноваційного менеджменту та управління інноваціями. Завдяки цілісному підходу до управління інноваціями, комплексним пропозиціям та глобальній мережі, IMP3rove встановили стандарт для оцінки управління інноваціями і відповідних допоміжних послуг.

Від України у дводенному тренінгу взяли участь три представники консорціуму EEN-Ukraine Наталія Скічко, Іванна Набіус та Олександр Бедюх.

Тренінг був присвяченний вивченню основних кроків для досягнення успіху з управління інноваційної діяльності, а саме:

  1. Оцінка інноваційного життєвого циклу інновацій.
  2. Розробка стратегічного спрямування процесу діяльності.
  3. Сприяння створенню та вибору ідей.
  4. Сприяння процесу розробки нових ідей та поетапного скасування старих.
  5. Розробка сприятливих факторів для вимірювання та покращення інноваційних процесів.

По закінченню тренінга експерти консорціуму отримали чітке розуміння елементів та факторів успіху процесів життєвого циклу інновацій. Тренінг дав бачення того, як відобразити життєвий цикл інновацій, сприяти створенню ідеї, розвивати проекти та керувати запуском їх на ринок.