УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

III Міжнародний форум інновацій "Innovation Market-2018"
21-23 листопада 2018 року

21-23 листопада 2018 року в Києві відбувся 3-й Міжнародний форум інновацій «Innovation Market-2018». Це щорічний міжнародний форум винахідників, виробників та вендорів провідних інноваційних технологій, експертів в сфері інновацій, авторів startup проектів, консультантів у сфері захисту інтелектуальної власності, представників бізнесу та інвестиційно – фінансових установ.

Всі три дні роботи форуму працював стенд консорціуму EEN Ukraine. Представники консорціуму Наталія Скічко та Микола Чайка надавали консультації про мережу всім зацікавленим учасникам заходу.

На форумі в рамках сесії «Платформи для виходу на закордонні ринки» виступила експерт консорціуму EEN Ukraine Наталя Швед. Вона розповіла про Європейську мережу підприємств, як про дієвий та ефективний інстумент для виходу на закордонні ринки та пошуку міжнародних партнерів.

Також на форум завітала наша колега з Литовського представництва EEN Дайва Бесагірскайте,  яка привезла в Україну представників литовських компаній, що прагнуть співпрацювати з українськими МСП. Координатор EEN-Ukraine Консорціуму Олена Фесенко та Дайва Бесагірскайте обговорили плани по проведенню спільних заходів на наступний рік.

Впродовж форуму на нашому стенді можна було зустріти майже усіх парнерів EEN-Ukraine Консорціумі. Тут можна було поспілкуватися з Андрієм Ремізовим (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України), Олександром Бедюхом та Іриною Новікововою (Київський національний університет імені Тараса Шевченка ) а також Іванною Набіус (NIC).

За три дні роботи консорціуму на форумі було отримано багато контактів, які в подальшому трансформуються в плідну співпрацю.