УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

Міжнародний тренінг від Академії IMP3rove "Action Plan Development" у м. Будапешт, Угорщина
13-14 листопада 2018 року

З 13 по 14 листопада 2018 року в Будапешті відбувся міжнародний тренінг “Action Plan Development”, що проводить Європейська академія з управління інноваціями IMP3rove - European Innovation Management Academy для своїх консультантів. Ця організація визначена Європейскої комісією як провідна організація, що надає послуги з інноваційного менеджменту та управління інноваціями. Завдяки цілісному підходу до управління інноваціями, комплексним пропозиціям та глобальній мережі, IMP3rove встановили стандарт для оцінки управління інноваціями і відповідних допоміжних послуг.

Від України у дводенному тренінгу взяли участь два представники консорціуму EEN-Ukraine Олена Фесенко та Оксана Будник.

Тренінг був присвяченний вивченню системного підходу до розробки планів дій на основі бенчмаркенгового звіту IMP3rove. На цьому курсі консультанти Академії IMP3rove навчилися розробляти структурований план по впровадженню інноваційної стратегії на підприємстві для своїх клієнтів, які беруть участь в оцінці інноваційного потенціалу підприємств.

Українські МСП мають унікальну можливість скористатись цим сучасним інструментом звернувшись до представників консорціуму EEN в Україні.