УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

Європейсько-Український форум в рамках Міжнародної харчової виставки SIAL-2018 в Парижі
22 жовтня 2018 року

22 жовтня 2018 року під час найбільшої Міжнародної харчової виставки SIAL-2018, що проходить кожні два роки в Парижі відбувся Європейсько-Український форум. Захід був проведений за підтримки українських партнерів:

  • Міністерство аграрної політики та продовольства України;
  • Агротрейд Україна;
  • Європейська Мережа Підприємств України;
  • Торгово-промислова палата України;
  • Проект розвитку українського садівництва;
  • Центр міжнародної торгівлі;
  • Українська рада з експорту харчових продуктів.

Під час форуму виступили представники українського та французького урядів, українських підприємств та бізнес-асоціацій.

З вітальним словом від України виступила Ольга Трофімцева, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції. У своїй промові вона наголосила, що українські МСП швидко зростають та з кожним днем стають все більше конкурентноспроможними за кордоном.

Експерт консорціуму EEN-Ukraine Наталія Скічко розповіла про можливості для українських МСП, які надає Європейська Мережа Підприємств-EEN. Під час виступу вона презентувала каталог українських виробників, який був спеціально розроблений для виставки SIAL-2018 консорціумом EEN-Ukraine. Каталог був розповсюдженний серед потенційних клієнтів, що взяли участь у виставці SIAL-2018 з 21 по 25 жовтня 2018.

В цьогорічній виставці SIAL-2018 взяли участь 56 підприємств від України, що успішно здійснюють експорту діяльність та прагнуть надалі розвивати міжнародні зв’язки. Українські компанії були представлені трьома майданчиками та викликали жвавий інтерес серед учасників заходу.

Каталог можна завантажити за посиланням.