УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

Міжнародний інвестиційний форум «InvestForum-2018» в м. Магдебург, Німеччина
13 вересня 2018 року

13 вересня 2018 року у м. Магдебург, Німеччина, відбувся один із найбільших інвестиційних форумів Європи «InvestForum-2018». У форумі взяли участь два переможці конкурсу стартапів, який проводив консорціум EEN-Ukraine в рамках міжнародного форуму «Innovation-2018». Стартап Ausweis, що розробив пристрій для безпечного мобільного керування будь-якими електричними замками або механізмами та стартап Warm Wall, який розробив новітню систему ізоляції будівель отримали грант від EEN-Ukraine представити свої розробки на форумі «InvestForum-2018». Українські компанії презентували свої розробки міжнародним інвесторам та отримали важливий досвід у спілкуванні з потенційними замовниками.

Координатору консорціуму EEN-Ukraine Олені Фесенко вдалося поспілкуватися з директором найбільшого та найпотужнішого інвестиційного фонду - Grunderfonds. Пан Міхаль розповів, що насамперед інвесторів цікавлять стартапи, які на ринку не більше 3 років, а також стартапи, які ще не отримували ключового фінансування.

Українські стартап-компанії успішно скористалися можливістю заявити про свої розробки у Європі, що вподальшому вплинуло до виходу на міжнародні ринки.