УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

LVIV-LIM-FORUM
12-13 жовтня 2018 року

Консорціум EEN-Ukraine виступав співорганізатором міжнародного Фоуму у Львові. У Форумі брали участь представники з 14 країн світу: Україна, Грузія, Хорватія, Таджикистан, Азербайджан, Канада, США, країни Балтії, Саудівська Аравія, Індія, Єгипет, Узбекистан, Республіка Гвінея, Білорусь, Португалія.

У LVIV-LIM-FORUM крім бізнесменів брали участь також представники львівських ділових кіл і люди, що відповідають за стратегію розвитку та інвестиції в місті.

На Форумі були обговорені наступні теми:

  1. Успішний бізнес в світі, керованому даними. Big Data - вплив на галузь FMCG. Актуальні рішення для роботи з великими даними. "Організація ефективного аналізу даних". Андрій Михалюк, Директор компанії CoreWin.
  2. Кібербезпека бізнесу: захист даних в умовах зростання кількості кібератак. Костянтин Лазаренко, Спеціаліст з кібербезпеки.
  3. Експорт в країни ЄС на умовах DDP. Оксана Яковлєва, Gefco.
  4. Налагодження відносин між зарубіжними та українськими МСП та інноваційними організаціями, які просувають свою продукцію на міжнародні ринки, з основним фокусом на ЄС, Олена Фесенко, Enterprise Europe Network.
  5. Унікальний проект інновацій для товарів, які підкорюють найвимогливіші ринки. Віктор Сидоренко, Новотроїцький рибоконсервний завод.
  6. Інновація в галузі управління бізнес-процесами компанії - ERP ODDO SOLUTIONS - платформа, на яку перейшли 3 мільйони користувачів у світі, доступна від українського розробника. Сергій Соседко, 3S Solutions.
  7. Кейс створення успішного бізнесу крафтового виробництва. Новий погляд на ринок. Євген Клопотенко.