УКРАЇНА


Enterpise Europe Network Ukraine
Enterpise Europe Network Ukraine

Робоча зустріч партнерів консорціуму EEN з представником Єврокомісії
26 вересня 2018 року

26 вересня 2018 року в Головному навчальному корпусі КНУ відбулася робоча зустріч партнерів EEN консорціуму, який діє в рамках міжнародної програми COSME з липня 2017 року, та представниці Єврокомісії Ребеки де Санчо Майорал. Відповідно до завдань Єврокомісії пані Ребека проводила робочу зустріч з партнерами консорціуму EEN-Ukraine. У зустрічі взяли участь всі представники консорціуму на чолі з його координатором завідувачем відділу міжнародної наукової та інноваційної співпраці, трансферу технологій та захисту інтелектуальної власності Оленою Фесенко. Консорціум складається з 7 партнерів, серед яких Інститут фізики НАН України, Міністерство закордонних справ України, Міністрерство економічного розвитку і торгівлі України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Торгово-промислова палата України, Нова інтернацірнальна корпорація та громадська організація «Споживач».

З вітальним словом виступив Петро Бех від імені ректора Леоніда Губерського, який привітав Ребеку де Санчо Майорал в Україні та побажав плідної співпраці в межах Європейської мережі підприємств.

Представниця Єврокомісії заслухала доповіді всіх присутніх про проведену роботу та відзначила належний рівень виконання програми EEN українськими учасниками.Також були обговорені найближчі заходи, які консорціум планує на 2019 рік.